Shtëpi Video Vajza nga Elbasani shkon në Internet, por del jashtë kontrollit, ja çfarë...

Vajza nga Elbasani shkon në Internet, por del jashtë kontrollit, ja çfarë video shikon(FOTO)

Shperndaje në Facebook.


Të shkosh në një internet kafe përgjithësisht tingëllon si një veprim rutinë.
Ti shkon, merr ose përcjell informacionin i cili të nevojitet, mund të kontrollosh email-in dhe facebook-un dhe largohesh duke kryer pagesën.

Por, në Elbasan nuk ka qenë kjo rutina normale për një nga qytetarët e këtij qyteti i cili sapo shkoi në një ambient të tillë, u shokua nga imazhet video që po ndiqte një vajzë pranë tij.
Vajza në foto, duket se është tërësisht e përqendruar në këtë film për të rritur, saqë nuk kujdeset aspak të rezervohet nga persona të tjerë të cilët mundet ta paragjykojnë apo komentojnë për keq veprimin e saj, shkruan Jeta osh qef.

Ndoshta vajza nga Elbasani ka një mentalitet europian që nuk e quan këtë veprim aspak imoral. Në vendin ku jetojmë dashje pa dashje ambienti është i frustruar seksualisht dhe në mungesë të alternativave reale seksuale, gjenden variante ushqyese të fantazisë si rasti konkret.
k1

k2