Shtëpi Video VIDEO/ Indiferenca e qytetarëve të Tiranës kur dhunohet një lypës

VIDEO/ Indiferenca e qytetarëve të Tiranës kur dhunohet një lypës

Shperndaje në Facebook.


Një eksperiment social i realizuar në Tiranë tregon reagimin e qytetarëve në rastin kur dhunohet një i pastrehë.

Disa qëndrojnë indiferentë dhe bëjnë një sy qorr, ndërsa disa të tjerë ndërhyjnë në ndihmë të të ‘pastrehut’. Për më shumë ndiqni videon.
lypesi