Video

Video

Ja çfarë kanë zbuluar shkencëtarët për flokët

Shkencëtarët ka kohë që e dinë se gjenet përcaktojnë ngjyrën e flokëve – dhe se kur flokët bëhen me thinja, besohet se kjo ndodh për shkak të gjeneve dhe qelizave që prodhojnë gjithnjë e më pak pigmentin melanin, përderisa plakemi. Por, në një studim të ri, shkencëtarët kanë identifikuar gjenin specifik i cili përcakton thinjen e flokëve – dhe kjo …