Video

Video

Gabimi në Facebook i kushton me jetën e fëmijës

Rrjetet sociale sot në botë gjejnë një përdorim të madh. Ky përdorim padyshim se,aq sa ka anën pozitive, aq edhe negative. Pra, Interneti dhe këto rrjete nganjëherë mund të jenë edhe si mallkim për persona të caktuar. E një storie që na mëson shumë se si duhet përdorur ‘Facebook’. Në vazhdim ju paraqesim historinë e një nëne që çdo njeri […]