VIDEO/I dërgon pornostaren burrit që ta provokojë, gruaja shokohet nga reagimi i...

VIDEO/I dërgon pornostaren burrit që ta provokojë, gruaja shokohet nga reagimi i tij

SHPËRNDAJE

loading...

43246554

Kjo video që do të shikoni më poshtë është tejet provokuese. Në të shfaqet një grua, e cila ka vendosur një pornostare për të provokuar të dashurin e saj. Ai hyn në një supermarket dhe aktorja e filmave me pullë të kuqe i pret rrugën.
Fillimisht djali nuk ia var, por pasi del nga supermarketi, vajza seksi qëndron sërish para tij, e ndalon, e madje i thotë se mund t’i bëjë edhe favore seksuale, pa e pasur aspak problem. E gjithë skena filmohet nga kamerat dhe i tregohet të dashurës së djalit.
Si përfundon gjithçka? Me një surprizë të madhe që nuk është aspak siç e imagjinoni ju.
Lexo edhe  “Po më torturojnë njerëzit e burrit, thonë që s’do ta pranojnë kurrë një vajzë të lokaleve të Tiranës”