Shtëpi Video Vrasin aligatorin që u hante lopët në fermë (Video)

Vrasin aligatorin që u hante lopët në fermë (Video)

Shperndaje në Facebook.

a-69-650x358

Disa gjahtarë nga Florida kanë kapur një aligator 362 kg dhe të gjatë rreth 5 metra që po u hante të gjitha lopët në fermën e tyre në Okeechobee.
Aligatori u vra nga pronari i fermës Lee Lightsey, i cili zbuloi këtë kafshë gjigante në një pellg afër bagëtive.
Kjo krijesë ishte aq e madhe saqë u desh të përdorin një traktor për ta kapur atë.
Pas vrasjes së aligatorit, pronari ka në plan që mishin e tij ta ndajë për bamirësi.