Shtëpi Video Vuajtjet e familjes Rafuna (Video)

Vuajtjet e familjes Rafuna (Video)

Shperndaje në Facebook.


Ulja e temperaturave ia vështirësoi jetesën Sebahates dhe pesë fëmijëve të saj.
Pas disa problemeve familjare, tash e gjashtë muaj këta u vendosen në një shtëpi tejet të vjetër në Dragodan.

Veç kushteve të rënda ekonomike, njëra nga vajzat ka edhe probleme shëndetësore.

Nëna e Gresës tregon se vajza lindi me një vrimë në zemër dhe nga atëherë nuk qëndron mirë me shëndet.

Edhe fëmijët e kësaj familje në prag të festave kanë plot dëshira, por ato vështirë se do t’i realizohen. /Klan Kosova/
199