Shtëpi Video Xhiro rreth botës me 7 euro në ditë

Xhiro rreth botës me 7 euro në ditë

Shperndaje në Facebook.

Xhiro rreth botës me 7 euro në ditë

1

Të udhëtosh përreth botës me një furgon të vjetër dhe të shpenzosh vetëm 7 euro në ditë mund t’iu duket çudi, po është e vërtetë.

Kjo aventurë është ndërmarrë rreth 6 vjet më parë nga dy blogerët polakë 27 vjeçë, Karol Lewandowski dhe Aleksandra Slusarczyk dhe vazhdon ende edhe sot.

Teri më tani çifti ka vizituar 50 vende duke lëvizur në 5 kontinente dhe duke bërë mbi 144 mijë km.

Këtë aventurë të bukur dhe të çmendur njëkohësisht, ata e kanë dokumentuar me fotot e tyre të realizuara në vendet që kanë vizituar, ku mes tyre janë dhe momentet e paharrueshme që ata kanë kaluar nga vizita në jetimoren e Kangaroos në Australi.