Shtëpi Lajme Zyrtare: Bien Kosova dhe Shqipëria (Foto)

Zyrtare: Bien Kosova dhe Shqipëria (Foto)

Shperndaje në Facebook.

Kosova dhe Shqipëria kanë pësuar rënie në klasifikimin e FIFA-s për muajin Janar
Përfaqësuesja e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë e kanë nisur keq vitin 2017. Të dy skuadrat kanë pësuar rënie në klasifikimin e FIFA-s për muajin Janar

Sipas përllogaritjeve të fundit, ekipi kuqezi ka humbur dy pozicione gjatë muajit të fundit, duke kaluar nga vendi i 49-të, në atë të 51-të

Ndërkohë, edhe përfaqësuesja e Kosovës ka humbur një pozicion në renditjen e muajit janar, duke qenë tanimë në vendin e 166-të në botë.

Për sa i përket majës së klasifikimit, renditja e FIFA-s kryesohet nga Argjentina, e ndjekur nga Brazili dhe Gjermania. /Express/