ShowBiz

Ja çfarë nxënëse ishte Leonora në shkollën e mesme (Foto)

Këngëtarja e mirënjohur Leonora Jakupi përherë ka qenë e bukur, edhe si fëmijë, edhe si adoleshente e edhe tani rrezaton Këngëtarja ka nisur të këndoj që në rini të hershme, fillimisht në shoqëri muzikore duke kënduar muzikë burimore, e më pas si soliste. Leonora përherë ka qenë e famshme dhe nuk i ka munguar asnjëherë […]

Shëndetësi

Ushqimet që balancojnë hormonet

ormonet luajnë një rol të rëndësishëm në trup duke qenë se janë të vetmit përgjegjës për emocionet, tretjen, metabolizmin, dëshirën seksuale, madje edhe energjinë. Ja pse është e rëndësishme të konsumoni ushqimet e duhura që rregullojnë prodhimin e hormoneve, kështu organizmi do të funksionojë siç duhet. Vaji i kokosit – përmban acid laurik që mund të ndihmojë në shërimin e …

Ky është sindromi që shkakton qimet në mjekër, kilogramët e tepërt...

Sindromi ovarian polycystic, i njohur ndryshe si PCOS, është një problem shëndetësor që prek shumë gra dhe sipas gjinekologëve e gjitha kjo vjen si rezultat i një çekuilibri hormonal. Ndonëse këto ciste nuk janë të dëmshme, ato çojnë në çekuilibrime të hormoneve të cilat mund të shkaktojnë rrallim të periodave ose shtim të tyre, akne, […]