Ekskluzive: Kjo është gjinia e fëmijës së Tunës dhe Patrisit (Video)

Ekskluzive: Kjo është gjinia e fëmijës së Tunës dhe Patrisit (Video)

Shperndaje në Facebook.

Burime të EliteZone kanë konfirmuar se çfarë gjinie është fëmija i Tunës dhe Patrisit.
Sipas tyre fëmija që ata po presin është i gjinisë mashkullore. Për më më shumë në videon më poshtë.
Video nga minuta 35.00
Lexo edhe  Të gjithë po shihnit “bombat” e Arbanës mbrëmë, por ajo që ndodhi te Ermali ishte …